Magyar Kupa

Nem az történt, amit elterveztünk - Supka Attila

A Videoton 4-0-ra nyert a Budapest Honvéd ellen a Magyar Kupában, így 5-1-es összesítéssel jutott a legjobb négy közé. A mérkőzést hasonlóan látták a felek, de dr. Mezey György valószínűleg influenza miatt nem tudta végigülni a mérkőzést, így Bekő Balázs válaszolt az újságírók kérdéseire. Supka Attila, a vendégek vezetőedzője szerint semmi nem úgy történt, ahogy a Honvéd eltervezte.

Mezey távollétében Bekő Balázs, edző elemezte a látottakat és állt a www.vidi.hu rendelkezésére.

"A minimális elvárás az volt a csapattal szemben, hogy próbálja meg azt a játékot folytatni ma este, amit a Fradi ellen is produkált. Ez persze egy más hangulatú mérkőzés volt, de én azt gondolom, hogy mindenki megtette a tőle telhetőt, így magabiztosan jutottunk a legjobb négy közé a kupában. Külön öröm számunkra, hogy a fiatalok is remekül szerepeltek, s bizonyították, nem véletlenül kerültek az első keretbe. Gyurcsó szerepelt már Ligakupa mérkőzésen, ezúttal gólt is szerzett. Izing Martinon pedig látszik, hogy sokat tanult a Lipták-Vaskó belsővédő párostól az elmúlt időben, illetve az, hogy Bódog Tamás kollégám sokat foglalkozott vele egyénileg. Ezen a meccsen Vaskó Tamás segítségével remekül helyt állt. Végül, de nem utolsósorban örömteli, hogy Lencsének ismét kijött a lépés, hiszen kétszer is eredményes volt. A mai nézőszámon egyébként érződött a Fradi meccs hatása, hiszen annak ellenére, hogy hétköznap van és a televízió is közvetítette a találkozót, szépszámú közönség gyűlt össze a stadionban, s ezután az újabb győzelem után várható, hogy pénteken a Debrecen ellen akár nézőcsúcsot is dönthetünk" - mondta a mérkőzés után Bekő.

Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője érthetően nem volt túl boldog a mérkőzés után.

"A mai mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, nagyon hamar kaptuk az első gólt, ami alapjában véve meghatározta a mérkőzés kimenetelét. Összességében azonban a Videoton jobb játékosállománnyal rendelkezik, mint mi, s ez a mai meccsen is megmutatkozott" - nyilatkozta Supka az fehérvári klub hivatalos honlapjának.