Manchester United

Nani újra edzésbe állt

A másfél hete csúnya lábsérülést szenvedett portugál szélső már újra teljes értékű edzésmunkát végez, és akár kedden, az Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőn újra pályára léphet.

NaniNani a Liverpool elleni bajnokin sérült meg, Jamie Carragher csúnyán megtaposta lábát, amin mély seb keletkezett a védő belépője nyomán.

"Szerencsére gyorsan gyógyul, már kiszedték a varratokat, folyamatosan erősödik - nyilatkozta Sir Alex Ferguson a hétfő délelőtti edzést követően.

Mivel Nani a vártnál korábban tért vissza, és felépülése is gyors ütemben halad, elképzelhető, hogy a keddi, hazai BL-visszavágón csatasorba állítja a skót mester, aki Michael Carrickkel és Michael Owennel is számolhat a franciák ellen.

A hétfői tréningen még egy "meglepetés" érte a csapatot: megjelent Owen Hargreaves. Az utóbbi egy évben két tétmérkőzésen pályára lépő középpályás egyelőre még nem a társakkal edz, Pak Dzsi-Szunggal külön munkát végeznek. Rio Ferdinand, Darren Fletcher, Anderson, Jonny Evans, Anders Lindegaard és Nemanja Vidics nem vett részt az edzésen.