Arsenal

Vészhelyzet kapusfronton

A keddi, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján megsérült Wojciech Szczesny várhatóan hat hétig nem léphet pályára. Az Ágyúsok lengyel kapusának az ujja ficamodott ki. A fiatal hálóőr kidőlésével Manuel Almunia az egyetlen bevethető hálóőr, az Arsenal máris engedélyt kért az Angol Labdarúgó Szövetségtől, hogy az átigazolási időszakon kívül szerződtethessenek egy kapust.

Wojciech Szczesny

Szczesnyt már a mérkőzés 19. percében le kellett cserélni, miután kificamodott az egyik ujja Daniel Alves szabadrúgását követően. Arsene Wenger menedzser máris kijelentette, hogy egy rutinos portást kell sürgősen keresniük, mivel Lukasz Fabianskira vállsérülése miatt az egész szezonban nem számíthatnak, míg James Shea a Southampton, Vito Mannone a Hull City keretét erősíti kölcsönben, de utóbbi is harcképtelen.

Az Ágyúsok nehéz helyzetbe kerültek, reménykedniük kell, hogy az egyetlen bevethető hálóőr, Manuel Almunia (akivel kapcsolatban sokáig beszédtéma volt, hogy távozik a mellőzöttség miatt) megússza sérülés nélkül a következő heteket, illetve sikerül egy vésztartalékot igazolniuk.