NB I

Lesz miről beszélnünk a héten - Tomiszlav Szivics

A Szolnok meglepetésre legyőzte a Kecskemétet a labdarúgó NB I 19. fordulójában. A bajnoki sereghajtó főleg az első félidőben nyújtott játékának köszönhette a győzelmét, ennek megfelelően Simon Antal ezt a játékrészt dicsérte, mígy Tomiszlav Szivics ezt kárhoztatta a szoljon.hu-nak adott nyilatkozatában.

A Szolnok főleg az első negyvenöt percben játszott jól, ezt emelte ki a két edző is. Simon Antal, a győztes csapat edzője természetesen elégedett volt.

"Az első félidőben remekül játszottunk, a szünet után viszont a Kecskemét ránk erőltette akaratát. Amit már korábban is mondtam, ez a csapat mentálisan erős, és ezt most is bizonyította."

Tomiszlav Szivics, a vendégek edzője ezzel szemben bosszús volt, és kicsit a játékosait is megfenyegette: "Hiába figyelmeztettem játékosaimat a meccs előtt, az első játékrészben mégis lebecsülték a Szolnokot. Ekkor a hazaiak jól játszottak és megérdemelten vezettek. A térfélcserét követően számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de csak egyet használtunk ki. Lesz miről beszélnünk a héten..."

NB I, 19. forduló:

Szolnoki MÁV FC-Kecskeméti TE-ERECO 2-1 (2-0)
gólszerzők: Remili (19., 26., előbbit 11-esből), illetve Tököli (58.)