Olaszország

Adriano hallani sem akar többet a Serie A-ról

A brazil támadó soha többet nem akar az olasz bajnokságban játszani, miután jelenlegi csapata, az AS Roma felbontotta élő szerződését. A játékos most hazájában keresi következő klubját.

Adriano hazatér - Fotó: AFP
A Rómából elküldött brazil gólvágó még csak hallani sem akar többet a Serie A-ról, de pályafutása folytatásáról egyáltalán nem tett le. Jelenleg is csapatot keres hazájában, mivel feltett szándéka, hogy a 2014-es brazil rendezésű világbajnokságon a Selecao tagja legyen.

A sérüléseim miatt nem tudtam formába lendülni. Soha életemben nem voltam ennyi orvosi problémám. Akárhányszor visszatérek (Európába), azonnal jönnek a sérülések. Nem tudom így folytatni” - magyarázta a 29 éves, jelenleg 110 kg súlyú támadó.

Adriano a Flamengótól került a milánói Internazionale csapatába, ahol 8 évet töltött, ezen idő alatt a kék-feketék többször is kölcsönadták, majd visszakerült nevelőegyesületéhez, és onnan igazolt Rómába.

Olasz lapértesülések szerint a játékos után érdeklődött már két angol klub is, név szerint a Newcastle és a Tottenham, de brazil feltett szándéka, hogy hazatér.

Nem maradhatok Európában! Akárhányszor beszélek a gyerekeimmel telefonon, sírni tudnék, hogy nem vagyok mellettük és az anyjuk mellett. Haza kell mennem, ott még van esélyem rá, hogy visszatérjek a válogatottba” – tette hozzá a csatár.