Championship

Minden magyar vesztes csapat tagja volt

megosztom

Az angol másodosztály kedden rendezett, 36. fordulójában a Queens Park Rangers, az Ipswich Town és a Cardiff City is vereséget szenvedett. Buzsáky Ákos a QPR-ben, Fülöp Márton az Ipswichben volt kezdő, míg Priskin Tamás csereként játszott utóbbi csapatban. Gyepes Gábor nem kapott játéklehetőséget.

Buzsáky Ákos szerencsére gyorsan visszajátszotta magát a Queens Park Rangers kezdőcsapatába, kedden ismét az első sípszótól a pályán volt. Győzelemnek azonban nem örülhetett, hiszen együttese 2-0-s vereséget szenvedett. A vezetést Morison szerezte meg a Millwall számára, majd szinte rögtön azután, hogy a magyar középpályást a 71. percben lecserélték, Shittu tizenegyest és piros lapot érően szabálytalankodott, a büntetőből pedig Trotter kialakította a végeredményt.

Fülöp Márton szintén kezdő volt az Ipswich-Reading mérkőzésen. A 18. percben a vendégek szerezték meg a vezetést, majd hosszú gólcsend után eseménydús hajrát láthattak a nézők. Priskin Tamást a 62. percben cserélte be edzője, így már ő is a pályán volt, amikor a Reading a 86. és a 89. percekben szerzett gólokkal végleg eldöntötte a találkozót. A hosszabbításban Wickham már csak szépíteni tudott az eredményen.

A Cardiff City idegenben játszott a Crystal Palace ellen, és a 82. percben kapott gólnak köszönhetően 1-0-s vereséget szenvedtek. Gyepes Gábor a kispadról nézte végig a találkozót.

Championship, 36. forduló:

Millwall-Queens Park Rangers 2-0 (0-0)
gólszerzők: Morison (63.), Trotter (73., 11-esből)
kiállítva: Shittu (QPR, 72.)

Buzsáky Ákos kezdőként 71 percet játszott a vendégcsapatban.

Ipswich Town-Reading 1-3 (0-1)
gólszerzők: Wickham (90.), illetve Long (18.), Harte (86.), Hunt (89.)

A hazai együttesben  Fülöp Márton végig védett,  Priskin Tamás a 62. percben állt be.

Crystal Palace-Cardiff City 1-0 (0-0)
gólszerző: Dikgacoi (82.)

Gyepes Gábor a Cardiff kispadjáról nézte végig a mérkőzést.

megosztom