NB I

Egygólos hátrányból fordítva nyert a Debrecen a Paks ellen

  • MTI

A címvédő Debrecen egygólos győzelmet aratott a vendég Paks felett a labdarúgó Monicomp Liga 17. fordulójából elhalasztott, és kedden pótolt mérkőzésén. A hajdúsági csapat november közepe óta először tudott nyerni a bajnokságban.

Salami küzd a Debrecen-Paks NB I-es mérkőzésen 2011 márciusában

NB I, 17. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

DVSC-TEVA - Paksi FC 2-1 (0-0)
gólszerzők: Éger (59., öngól), Czvitkovics (83., 11-esből), illetve Éger (57.)

DVSC: Novakovic - Bernáth, Simac, Mijadinoski, Fodor - Szakály P. (Yannick 56.), Ramos (Dombi 72.), Varga J., Czvitkovics - Salami (Coulibaly 64.), Kabát

Paks: Csernyánszki - Csehi, Éger, Sifter, Fiola - Heffler T., Sipeki, Böde, Bartha (Haraszti 87.) - Kiss T. (Magasföldi 66.), Montvai (Vayer 66.)

Nem forogtak veszélyben a kapuk az első félidőben. A vendégek fegyelmezett védekezését képtelen volt feltörni a debreceni alakulat. A paksiak szórványos támadásokkal próbálkoztak, de ezek sem bizonyultak sikeresnek.

Jelentősen nőtt a színvonal a szünet után, és negyedóra elteltével két Éger-fejes eredményezett gólt, igaz, a paksi védő mindkét kapuba betalált. A folytatásban a csereként érkező Dombi kiharcolt egy büntetőt, amit Czvitkovics értékesített, így a többet támadó Debrecen megérdemelten zsebelhette be a három pontot.