AS Roma

Továbbjutunk a BL-ben - Totti

Bár kisebb csodával érne fel, ha az AS Roma túljutna a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjén, a csapatkapitány Francesco Totti szerint képesek legyőzni a Sahtar Donyecket jövő kedden.

Francesco Totti

A világbajnok középpályás legfrissebb nyilatkozatában elismerte, hogy a bajnokság már rég elúszott a Romának, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy az elsőszámú európai kupasorozatban minél tovább talpon maradjanak. Ez meglehetősen nehéz lesz, hiszen a nyolcaddöntő első felvonásán 3-2-re verte Rómában a Farkasokat az ukrán Sahtar Donyeck. Persze semmi sem lehetetlen, de Tottiéknak két góllal kellenne verniük ehhez a Donyecket a jövő keddi visszavágón.

"Hiszem, hogy felragyog még a Roma csillaga a Bajnokok Ligájában. A legfontosabb, hogy nyugodtak maradjunk, nem vesztíhetjük el a fejünket. Egy biztos, rendkívül elszántak vagyunk, mindent megteszünk a továbbjutásért!" - nyilatkozta elszántan a karmester a klub hivatalos oldalának.

"Persze a bajnokságot is minden erőnkkel harcolni fogunk, most elsősorban a hétvégi, Lecce elleni mérkőzésre koncentrálunk, majd utána a BL-re. Ki kell harcolnunk az indulást a Bajnokok Ligájában, a hétvégén is ezért küzdünk!"

A Roma vasárnap a Leccével játszik a Serie A-ban, a Farkasok jelenleg a 6. helyen állnak a tabellán, 15 ponttal elmaradva az éllovas Milantól. Kedden a Sahtar elleni idegenbeli BL- nyolcaddöntő visszavágója következik.