Videoton

Lencse egykori csapata ellen is három ponttal számol

A Videoton támadója szerint az MTK gyors kontrákra építi majd a játékát, de mindenféleképpen meg kell szerezniük a három pontot hazai pályán.

Lencse László a Videotonban - Fotó: vidi.hu

Lencse László egyre jobb formába lendül a Videotonban, legutóbb a Szombathely ellen már a kapuba is betalált. Az MTK-tól érkezett támadónak ez volt az első gólja a Videotonban tétmérkőzésen.

„Igen, úgy gondolom, jó erőben és formában vagyok. Ezt bizonyítja, hogy sikeres voltam az Újpest ellen eltöltött egy félidő alkalmával, s bár a Paks elleni Ligakupa mérkőzéseken kevesebb lehetőséget kaptam, a tegnapi Magyar Kupa visszavágón ismét volt negyvenöt percem a bizonyításra, amivel éltem is. Mondhatjuk, megtaláltam a régi önmagamat, egyre komfortosabban érzem magam a pályán.  Nem tudom mi volt a gond eddig megmondom őszintén, magam sem tudom. Lehet, hogy valóban ennyi időre volt szükségem, hogy jól érezzem magam a pályán, de ezen most már nem is gondolkozom – a lényeg, hogy magamra találtam” – jelentette ki a támadó a vidi.hu-nak.

Hétvégén különösen pikáns találkozó vár a játékosra, hiszen egykori csapata, az MTK ellen léphet pályára, amely télen kölcsön akarta venni.

Valóban volt erről is szó. A kölcsönadás lehetősége azért merült fel, hogy rendszeres játéklehetőséget kapjak valahol. Mivel azonban úgy alakultak a dolgok, hogy maradtam, ezért ezzel utólag már nem foglalkozom. Itt kell megmutatnom, mire vagyok valójában képes. Ami a szombati bajnokit illeti, nem nézem más szemmel ezt, mint a többi meccset. Szerintem a gyors kontrákra építik majd a játékukat, pláne, hogy felépült Kanta, aki jól mozgatja az MTK gárdáját, s jól rúgja területre a csatároknak a labdát. Nekünk erre kell nagyon odafigyelnünk, ezt kell megakadályoznunk! Bajnokesélyes csapat vagyunk, mindenféleképpen meg kell szereznünk a három pontot hazai pályán, s akkor nem lehet semmi gond” – mondta a 22 éves futballista.