DVSC

Ezúttal már győzni szeretne Scasny Kecskeméten

A DVSC-TEVA a héten másodszor is összecsap a Kecskeméttel, de ezúttal a bajnoki címvédő győzni szeretne a lila-fehérek otthonában.

DVSCA DVSC-TEVA Paks elleni idénynyitója elmaradt, így a hajdúságiak számára csak ezen a hétvégén indul a bajnokság. A piros-fehérek a hétközi Magyar Kupa mérkőzés után ismét Kecskeméten vendégszerepelnek, de ezúttal jobb eredményben bíznak.

- A felkészülést úgy alakítottuk, hogy az első bajnoki mérkőzésre, a Paks ellen készen legyen a csapat. Sajnos az a találkozó elmaradt az időjárás miatt, de ezen már kár bánkódni, számunkra Kecskeméten kezdődik a tavaszi küzdelemsorozat. A célunk, hogy az egész bajnokságban jól játszunk. Az első meccs mindig nagyon fontos, ezért szeretnénk három ponttal hazatérni – mondta Zdenek Scasny a dvsc.hu-nak.

A KTE-Ereco ellen nem léphet pályára az eltiltott Varga József és Fodor Marcell, valamint Stefan Mardare papírjai még mindig nem érkeztek meg a román szövetségtől. Bódi Ádám játéka is kétséges, mert a fiatal középpályás hét elején betegséggel küzdött.