Magyar Kupa

Kétgólos hátrányból indul a Fradi a Siófok ellen

A Siófok 3-1-es előnnyel lép pályára a Ferencváros otthonában a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. A zöld-fehéreknek bizakodásra adhat okot Andrezinho idegenbeli gólja és a hazai pályán mutatott forma.

Siófok-Ferencváros Magyar Kupa - Fotó: fradimob.hu

Nem lesz könnyű dolga Prukner László csapatának, ha a legjobb nyolc csapat közé szeretne jutni, hiszen a Balaton-partiak 3-1-re nyertek hazai pályán, így esélyesebbnek számítanak a párosításban. A zöld-fehérek ennek ellenére bizakodóan várják a meccset, Andrezinho idegenben lőtt gólja még sokat érhet. Józsi György, a Fradi középpályása a klub honlapjának elmondta, bízik a továbbjutásban, mert képesek a hátrány ledolgozására.

"Sok hiba volt a csapat játékában az odavágón, egyértelműen ezért kaptunk ki. Azóta sok idő eltelt, még jobban összekovácsolódhattunk, ráadásul sikeresen vettük az első bajnokit is, ami mindig erőt ad, így jó a hangulat az öltözőben. Hétfőn este a meccs időpontjában edzettünk, úgy tűnt jó lesz a pálya talaja, az is sokat segítene a játékunkban. Bízom a csapatban és abban, hogy ledolgozzuk a hátrányt és továbbjutunk" - nyilatkozta az egykori győri középpályás.

A mérkőzésen chilei származású játékvezető dirigál, a 33 és fél éves Miguel Alvaro Garcia több mint két éve él Magyarországon, egy éve mutatkozott be az élvonalban. Segítői ifj. Tóth Vencel és Farkas Balázs lesznek.

Magyar Kupa Nyolcaddöntő visszavágó

Ferencváros-Siófok (1-3) 18.00 (Sport1)