Lombard Pápa

Már a Magyar Kupára készülnek Véberék

Az Újpest az első mérkőzésen Pápán tudott nyerni 3-1 arányban, így roppant neház helyzetből várhatják a fővárosi visszavágót a Lombard játékosai.

LombardA Szolnok-Lombard Pápa találkozó elmaradt hétvégén, de a pápai játékosok már az Újpest elleni Magyar Kupa-találkozóra készülnek. Denis Rebryk úgy véli, nem reménytelen a pápaiak helyzete.

- Sejtettük, hogy nem lesz meccs, mert telefonon tartottuk a kapcsolatot néhány játékossal, így tudtuk, hogy nagy hó esett Szolnokon - nyilatkozta Rebryk a lombarfcpapa.hu-nak. - Volt, aki a buszon, volt, aki az öltözőben várta, hogy megszülessen a hivatalos döntés. Több óra telt el így... Szombatra szabadnapot kaptunk, vasárnap azonban már ismét edzettünk, mert az Újpest elleni Magyar Kupa-meccsen szeretnénk minél jobb eredményt elérni. Nagyon nehéz lesz, de nem érzem úgy, hogy lefutott lenne a továbbjutás. Nem statisztálni megyünk a Szusza-stadionba. Jó formában érzem magam, és szerencsére az utolsó felkészülési meccseken is jöttek a gólok. Véber György más poszton szerepeltet, és eddig kijött a lépés.