Manchester United

Giggs után Scholest is marasztalná Ferguson

Ryan Giggs után a klub másik ikonja, Paul Scholes is meghosszabbíthatja júniusban lejáró szerződését. Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere bízik benne, hogy a 36 éves középpályás az egyre kevesebb játéklehetőség ellenére igent mond a folytatásra.

Paul Scholes

"Nagyon bizakodó vagyok Paul szerződéshosszabbításával kapcsolatban. Az erőnlétével semmi probléma, sőt, szerintem ő úgy érzi, akár minden meccset végigjátszana, de az ő korában ez már nem lehetséges. Szüksége van rá a csapatnak, a szezon nagy részében képes magas szinten teljesíteni, most, és jövőben is" - nyilatkozta a skót mester a Daily Mirrornak. A The Sun szerint Scholes is hajlik a folytatásra.

Scholes döntésében szerepet játszhat, hogy jó barátja, és régi harcostársa, Ryan Giggs is újabb egy évre kötelezte el magát az Old Traffordon, sőt, az utóbbi hetekben már-már élet formájában játszik a walesi játékos. Az egykori angol válogatott Scholes (1997 és 2004 között 66 fellépésén 14 gólt szerzett) az idei szezonban 16 alkalommal lépett pályára a Premier League-ben.