NB I

A légiósok is átérzik, a Zete-Hali nem átlagos találkozó - Horváth András

megosztom

Az NB I tavaszi első fordulójának legpikánsabb mérkőzése kétségkívül a Zalaegereszeg-Haladás nyugati rangadó lesz.

Horváth András már a Szombathely elleni rangadóra készül. A ZTE középpályása különösen fontosnak nevezte, hogy a Siófok elleni Ligakupa mérkőzésen be tudott találni a kapuba.

"Minden találatnak örül az ember, de a Siófok elleni vezető gól különösen boldoggá tett " - nyilatkozta a játékos a Zalai Hírlapnak - Egerszegen sípcsonttal négy méterről fölé rúgtam a labdát, sokan szidtak is miatta, s most dolgozott bennem a bizonyítási vágy. Gólt, gólokat szeretnék rúgni eztán is, ez a siker pedig úgy kellett, mint egy falat kenyér: egész más lesz így kifutni szombaton a Haladás ellen a pályára."

A 30 éves játékos, aki korábban megfordult a Haladásban is, ezúttal a zalai közönségnek szeretne örömet okozni.

"Akkoriban többek közt azért dolgoztam, hogy legyőzzük a Zetét is, most pedig az a feladat, hogy a Haladástól elvegyük a pontokat. Szerencsére a légiósaink is átérzik, hogy a Zete-Hali párosítás nem átlagos találkozó, ezeknek az összecsapásoknak óriási presztízse van. Biztos vagyok benne, hogy most is sokan foglalnak majd helyet a lelátókon, és mi szeretnénk örömet szerezni a publikum zalai érzelmű részének."

megosztom