NB II

Bognár Zsolt két és fél évre írt alá a Gyirmóthoz

Címkék:

Az egykori ferencvárosi védő az NB II Nyugati csoportjának listavezetőjéhez igazolt, és reméli, hogy ősszel már az NB I-es Gyirmót meghatározó játékosa lesz.

Bognár Zsolt Gyirmót - Fotó: gyirmotfc.huBognár Zsoltot hiába hívták élvonalbeli együttesek, ő a másodosztályú Gyirmóthoz igazolt. A korábban a Ferencvárosban is futballozó védő terve az, hogy tavasszal kiharcolja csapatával a feljutást.

Horváth Ernő, a klub tulajdonosa a gyirmotfc.hu-nak nyilatkozott a szerződéskötéssel kapcsolatban.

Csak olyan játékos leigazolásában gondolkoztunk, aki ténylegesen erősítést jelent. Testvéremmel - aki tulajdonos társam egyben - és edzőnkkel, Kipirch Józseffel egyeztettünk, és bár pár név felmerült úgy gondoltuk, hogy a jelenlegi keret egyben tartása lehet a legjobb erősítés. Viszont Bognár Zsolt személyében olyan győri kötődésű labdarúgó került a képbe, aki mind a védelemben, mind a középpályán meghatározó labdarúgó lehet. Zsolttal abban maradtunk, hogy ősszel már az NB I-es Gyirmót meghatározó játékosa lesz” – mondta az ügyvezető.

A játékos szintén megszólalt a csapat honlapján, ahogy elmondta, nem érkezik teljesen ismeretlen közegbe.

„ Nem ismeretlen számomra a gyirmóti csapat, hiszen győri vagyok! Csornán születtem, édesapám pedig mivel bágyogszováti falubelije a gyirmóti tulajdonos, Horváth családnak, így tehát gyakorlatilag hazajöttem. A keretet sem kell bemutatni, több labdarúgóval is játszottam együtt. Így csapattársam volt Nagy László, Pék Attila, Baumgartner Attila, Böjte Attila, valamint a többi játékos is ismerős számomra. Diósgyőri távozásom után több élvonalbeli megkeresésem is volt. Ennek ellenére azért választottam a Gyirmótot, mert velük tavasszal bajnok lehetek, ősztől pedig már velük együtt újra az NB I-ben játszhatok. Másrészt Horváth Ferenc és Horváth Ernő tulajdonosok személye is garanciát jelent a győri hazatérésemre. Sok jót hallottam továbbá Kiprich József szakmai munkájáról is, aki ellen még játszottam is, őt még a pályáról ismerem. Tudom, hogy erős kerettel rendelkező Gyirmóthoz jöttem, ahol nagyon nehéz bekerülni a kezdő 11-egybe, de én szeretek játszani, és remélem, hogy hasznára leszek a Gyirmótnak” – jelentette ki a 31 esztendős hátvéd.

Fotó: gyirmotfc.hu