Felkészülési mérkőzés

Sima győzelmet aratott az Újpest a Kosice ellen

Három gólt szerezve nyerte utolsó edzőmeccsét az Újpest - írja az ujpestfc.hu. A lila-fehérek a szlovák Kosice csapatával játszottak, és Ahjupera, Balogh valamint Lázár találataival győztek a néha kicsit paprikássá váló találkozón.

Újpest FCA 11. percben szerezte meg a vezetést az Újpest. Mitrovics ívelt előre egy szabadrúgást, ami után Balogh majd Rajczi fejelték tovább a labdát, végül Ahjuperának öt méterről kellett a kapuba belsőznie. (1-0)

Szűk félóra után dupláztak a lila-fehérek. Megint Mitrovicstól indult az akció, a passzából Rajczi húzott le a az alapvonal felé, a visszaadott labdából pedig Balogh passzolt a hálóba. (2-0)

A harmadik találat a második félidőben született, miután Mitrovics ezúttal szögletből hozta helyzetbe Lázárt, aki a kapuba fejelt. (3-0)

A mérkőzést mindkét csapat tíz emberrel fejezte be, miután a 71. percben Tajthy és Viazanko összeakaszkodását követően mindkét játékost kiállította a játékvezető.

Felkészülési mérkőzés:

Újpest-Kosice 3-0 (2-0)

Újpest FC: Balajcza – Szokol, Vermes, Jhonnes (Takács, 46.), Kiss Z. – Magos (Simek, 46.), Matos, Mitrovics, Balogh B. (Balajti, 46.) – Rajczi (Lázár B., 46.), Ahjupera (Tajthy, 61.)

MFK Kosice: Tofiloski – Kolbas, Djokovics (Singlár, 29.), Cicman, Csonka – Dobias, Kuzma – Matics, Karas (Fajic, 46.), Viazanko – Skutka