Kosárlabda

Kobe Bryant ma halhatatlan lesz Hollywoodban

  • VNA

Ma este a sportolók közül elsőként Kobe Bryant is elhelyezi kéz- és láblenyomatát Hollywoodban.

Kobe Bryant a Los Angeles Lakers sztárja
A sportolók közül elsőként hagyja kéz- és lábnyomát Hollywood híres kínai filmszínháza előtt az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik csillaga, Kobe Bryant, aki a filmvilág olyan hírességeivel kerül egy társaságba, mint Anthony Quinn vagy John Wayne. A Los Angeles Lakers színeiben játszó Bryant ma este, az NBA All Star-hétvégéjén hagyja ott a nyomát a Hollywood Boulevard-on. Az eseményre mintegy 1200 vendéget várnak.

A Grauman's Chinese Theatre Hollywood első mozijai közé tartozik, az épület előtt pedig már a filmes szakma közel kétszáz nagyságának kéz- és lábnyoma látható. „Óriási megtiszteltetés ehhez az elittársasághoz tartozni" – fogalmazott közleményében a népszerű játékos. Bryant szavai szerint nagy élmény lesz ellátogatnia a filmszínházhoz, ahol még sohasem járt azóta, hogy 1996-ban Los Angelesbe költözött. Az ötszörös NBA bajnok és egyben olimpiai bajnok Bryant kéz- és láblenyomatát Marilyn Monroe és Brad Pitt hasonló lenyomatai között fogják elhelyezni.

Bryant amúgy szerepelt már több televíziós műsorban is, elsőként az 1996-ban vetített Moesha című sorozatban, igaz hollywoodi mércével aligha neveznénk őt színésznek, és a világ is inkább kosárlabdatudása miatt ismeri őt.