Átigazolás

Balajti Ádám tavasszal az Újpest játékosa lesz

A fiatal csatár kölcsönbe került a lila-fehérekhez

A péntek délelőtti edzéstől kezdve Újpesten szerepel Balajti Ádám. Az U20-as világjbajnoki bronzérmes csatár kölcsönbe került a lila-fehérekhez Debrecenből, ahol alig kapott lehetőséget az őszi szezonban. Balajti korábban ifistaként már volt az Újpest játékosa.

Újpest-címerAz ujpestfc.hu tájékoztatása szerint a lila-fehéreknél tölti a tavaszi szezont Balajti Ádám, aki ifijátékosként már szerepelt az együttesben. A Debrecen kölcsönbe engedte el a csatárt, aki az őszi szezonban mindössze egyszer, akkor is csereként lépett pályára a bajnoki címvédőnél.

Balajti a Debreceni Olasz Focisuliban, Egerben, az FTC-nél és Újpesten is játszott ifistaként, mielőtt az olasz Lazióhoz került volna. Fél évet töltött Rómában, de miután nem kapott profi szerződést, hazatért, és a Diósgyőrhöz szerződött. Itt mutatkozott be az NB I-ben, ahol eddig huszonnégyszer játszott, és hat gólt szerzett.

2010 nyarán igazolta le a DVSC, de az első csapatba nem tudta beverekedni magát, a másodosztályban hatszor kapott lehetőséget.