Nyereményjáték

Nyerj belépőjegyet a magyar-holland válogatott meccsre!

Címkék:

Lájkold a hatharom.hu facebook oldalát és ajánld barátaidnak is! Az oldal lájkolói között hetente ajándékokat sorsolunk ki, és akár a magyar-holland mérkőzésre is nyerhetsz egy páros belépőjegyet 2 x 11.000 Ft értékben.

A) Nyerj belépőjegyet a magyar-holland válogatott mérkőzésre

Amennyiben legalább 25 barátod is lájkolja oldalunkat, akkor a magyar válogatott soron következő hollandok elleni mérkõzésére nyerhetsz egy páros belépőjegyet 2 x 11.000 Ft értékben a március 18-i sorsolásunkon.

B) Két sorsolás minden héten

I. Az oldal lájkolói között, heti rendszerességgel - minden hétfő délelõtt - az alábbi ajándékok közül sorsolunk ki egyet.

II. Emellett aktív rajongóinkat még külön is jutalmazni szeretnénk. Azok között, akik az előző héten hétfőtől vasárnapig személyes üzenőfalukon megosztják híreinket - a promóció kiírásáról szóló hír nem ér :) -, és azokhoz legalább egy hozzászólás érkezik, egy külön sorsoláson is részt vehetnek minden hétfőn, ahol szintén az alábbi ajándékokat lehet megnyerni.

magyar kártya

Francia kártya

 

A póker titkai Olvasd le, foszd ki! A póker titkai

Bármelyik fenti feltétel teljesítését egy, az info@hatharom.com email címre küldött printscreen képpel igazolhatod. A képpel együtt kérjük küldd el a postázási címed, illetve egy mobil telefonszámot is az ajándékok zökkenőmentes kézbesítése végett. Az ajándékokat munkanapokon 9-17 óra között szállítja ki a futárszolgálat, így a munkahelyed címét is megadhatod.

Itt találod a promóció kiírását a facebookon, amit könnyen megoszthatsz ismerőseiddel!