Schalke 04

A játékosai félnek Magathtól - Rafinha

megosztom

A 25 éves brazil védő szerint a Schalke 04 játékosai nem örömmel mennek a csapat edzéseire, mert félnek Felix Magath szavaitól és tetteitől.

Rafinha A Genoában - Fotó: AFP

Rafinha 2010 nyarán igazolt a Schalke 04 csapatától Genovába, méghozzá egykori edzője, Felix Magath miatt. A brazil játékos nem is tagadja, lesujtó véleménnyel van a német szakvezetőről.

„Az egész rendszer a lelki nyomásra épül. A játékosok ebben a szezonban nem örömmel mennek edzésre sem. Gyakran félnek Magath szavaitól és tetteitől is. Mint munkavállaló, az ember nem tehet mást, elfogadja és tiszteletben tartja ezt. De mint ember ezt hamisnak tartom, emiatt akartam feltétlenül távozni a Schalkétól. Magath miatt mentem el. Amíg ő ott van, nem is megyek vissza. Amennyiben elmenne, lenne esély arra, hogy visszatérjek. Szeretem a klub szurkolóit, még egyszer szeretnék nekik köszönetet mondani” - jelentette ki az egyszeres brazil válogatott futballista.

Szó esett arról is a télen, hogy a jelenleg a Genoában játszó 25 éves védőt a Schalke riválisa, a Hoffenheim szeretné leigazolni.

„Ez csak érdeklődés volt, meglátjuk mi lesz. 2012-ig van szerződésem Genovában, ezt tiszteletben kell tartanom” - tette hozzá a technikás jobbhátvéd.

megosztom