Sevilla

Az én időm már lejárt itt - Luís Fabiano

Luís Fabiano, a Sevillát 2005 óta erősítő brazil csatár szerint az ő ideje már lejárt az andalúz klubnál, és mielőbb tárgyalni szeretne a vezetőséggel nyári távozásáról.

Luis Fabiano a Sevilla játékosaként .
Luís Fabianónak elege van a spanyolországi légióséletből. A brazil válogatott támadó 2005 óta erősíti a piros-fehéreket, kétszer UEFA-kupát, kétszer Spanyol Kupát, egyszer-egyszer Európai és Spanyol Szuperkupát nyert a csapattal. Díszes eredménysor, nem vitás, de a 30 éves játékos már váltana.

"Nehéz időszakon mentem keresztül az elmúlt hónapokban, az edzőm is mellőzött, négy egymást követő mérkőzésen is a kispadra kerültem. Persze ilyen a futball, ezt is el kell fogadni" - nyilatkozta Luis Fabiano a GloboEsporte című lapnak, hozzátéve, hogy csak egy tollvonás választaná el szerződésének meghosszabbításától, de ő már új kihívásokra vágyik.

Érdeklődőből egyébként nincs hiány, hazájából a Corinthians és a Santos, a Premier League-ből a Tottenham és a Blackpool is szívesen látná soraiban a technikás támadót, aki eddig 140 sevillai tétmérkőzésén 70-szer volt eredményes, az idei szezonban pedig már 9 gólnál jár a spanyol bajnokságban. A válogatottban 28 gólt jegyez 43 fellépésen.