Serie A

Nem félünk az Intertől- Kraszics

Milos Kraszics, a Juventus szélsője szerint csapata nem fél az Intertől, képesek legyőzni a vasárnap esti Derby d'Italián a kék-feketéket. Leonardo, a milánóiak brazil trénere szerint az összecsapás a középpályán fog eldőlni, és ösztönös játékot vár futballistáitól.

Kraszics szerint felveszik a versenyt az Interrel

Serie A, 25. forduló:
Juventus-Internazionale 20:45

"Természetesen a Milan a favorit idén a Serie A-ban, de még semmi sem lefutott, az Intert sem szabad leírni. Azonban a Juventust sem. Őszintén hiszem, hogy le tudjuk győzni az Intert, ha az egyéni érdekeket alárendeljük a csapatszellemnek" - nyilatkozta a szerb szélső.

Az ellenfél trénere, Leonardo a középpálya fontosságát hangsúlyozta a derbi előtt: "Mindannyian ismerjük, milyen hagyományokkal bír ez a rangadó. Szeretnénk folytatni az eddigi sikeres szériát, ennek egy fontos állomása lesz a Juventus elleni mérkőzés. Úgy gondolom, a középpályán fog eldőlni az összecsapás, emellett a támadóknak is kiemelt szerepük lesz" - vélekedett az Inter vezetőedzője.

"Ha a tabellára pillantunk, akkor szembetűnő a különbség, de tudjuk, hogy egy ilyen mérkőzésen nem a helyezés számít. Luigi del Neri többféle felállást kipróbált az elmúlt meccseken, de nem hiném, hogy nagyon meglepnének minket vasárnap este. Igen, Milos Kraszics a Juventus egyik legjobb játékosa, de nekünk sem kell szégyenkeznünk a játékosállományunk miatt" - dícsérte a brazil a vasárnap esti ellenfelet.