Felkészülési mérkőzés

Rezes góllal debütált a Vasasban

A Vasas 1-1-es döntetlent játszott az osztrák második vonalban szereplő Admira Trenkwalder ellen.

VasasKét perccel a kezdés után a DVSC-től fél évre kölcsönkapott Rezes László lefutotta a védőket és a kapus mellett talált a hálóba. Ez volt a középpályás bemutatkozása a Vasasban. Nem sokkal később azonban egy kipattanó labdát lőttek be a hazaiak.
A folytatásban több helyzete akadt a Vasasnak, de legkecsegtetőbbet Ferenczi hagyta ki. A fordulás után a játék nem volt túl látványos, a végén még Németh Gábor bravúrjaira is szükség volt a döntetlenhez.

Komjáti András vezetőedző a Vasas hivatalos honlapján értékelt:

- Összességében hasznos mérkőzés játszottunk, az meg külön  a javunkra vált, hogy hosszú idő után végre füvön tudtunk futballozni. Az első félidőben szép támadásokat vezettünk, és a középpályán is láttam biztató dolgokat, elsősorban az ütközések és a labdaszerzés terén. Nagyon jó benyomást tett rám Rezes László még úgy is, hogy a csapat balszárnya ma visszafogottabb volt.

Admira Trenkwalder - Vasas 1:1 (1:1)

Trenkwalder Arena, 100 néző

Vasas: Németh G. - Polényi, Arnaut, Gáspár (Pavicevic, 55.), Katona (Mileusnic, 46.) - Balog (Görgényi, 70.), Kovács G., Arsic, Rezes - Lázok (Szilágyi, 46.), Ferenczi (Beliczky, 61.)

Gólszerző: Rezes (2.)