Felkészülési mérkőzés

Győzött a Haladás, de Aczél nem elégedett

A Szombatehelyi Haladás a szlovák Fodrek 8. percben szerzett góljával nyert az NB II Nyugati csoportjának listavezetője, a Gyirmót ellen.

HaliA Haladás-Gyirmót összecsapás már a 8. percben eldőlt, amikor Kenesei ment el a bal oldalon, középre adott labdáját pedig Fodrek tíz méterről rúgta a kapuba. Az első félidőben még Schimmer és Kenesei is gólt szerezhetetett volna, a második félidőben azonban kiegyenlítődött a játék, de több gól már nem esett. Aczél Zoltán a szombathelyiek vezetőedzője nem volt maradéktalanul elégedett a győzelem ellenére.

- Az első félidei teljesítményünkkel elégedett vagyok, hiszen körülbelül nyolcvan százalékban mi birtokoltuk a labdát. Szünet utáni teljesítményünktől viszont egyáltalán nem vagyok elájulva, szétesett a játékunk, el kell ismerni, gyenge második félidőt produkáltunk. Sem a védekezésünk, sem a támadójátékunk nem volt az igazi, ráadásul a cserék szinte semmit sem tettek hozzá a játékunkhoz. Nincs katasztrófa, még két hét van a bajnoki rajtig, frissíteni kell a csapatot, és a ma látottak alapján muszáj néhány dolgot átbeszélnünk. Viszont: megvertük a Gyirmótot, és a győzelmet nem kell megmagyarázni - nyilatkozta a vasnepe.hu-nak a tréner.

Szombathelyi Haladás - Gyirmót SE 1:0 (1:0)

Szombathely, Illés akadémia, 100 néző, vezette: Szabó Z.

Szombathelyi Haladás: Rózsa - Schimmer (Csontos, 78. perc), Guzmics (Korolovszky, a szünetben), Nagy II. G., Tóth P. - Nagy I. G., Irhás (Rajos, 65. perc), Sipos, Halmosi (Lattenstein, 78. perc) - Fodrek (Oross, 56. perc), Kenesei. Edző: Aczél Zoltán.

Gyirmót: Deli - Kiss Zs., Böjte, Kozmér, Szabó Cs. - Czanik (Horváth R.), Tóth B., Baumgartner A. (Polyák) - Nagy L., Laki, Weitner. Edző: Kiprich József.

Gólszerző: Fodrek (8.)