Videoton

Nagyon jól sikerült az edzőtábor - Polonkai Attila

A Videoton középpályása szerint helyzetkialakításban fejlődött a fehérvári együttes a spanyolországi edzőtábor alatt, ahol hasznos edzőmeccseket játszottak.

VideotonA Videoton a spanyol másodosztályban a feljutásért harcoló Xerex ellen ért el döntetlent edzőtáborozésa utolsó fellépésén. Mezey György összességében elégedett volt a látottakkal, bár most is inkább az első félidő tetszett neki jobban.

Xerex-Videoton 0-0

Videoton I. félidő: Bozsovics – Milanovics, Lipták, Vaskó, Andics – Nagy (Gosztonyi), Farkas, Sándor, Polonkai – Nikolics, Alves

II. félidő: A Sebők – Milanovics, Lipták (Izing), Vaskó, Hidvégi – Gosztonyi (Lencse), Farkas (Szolnoki), Djordjic, Szakály (Ponczók) – Vasziljevics, Vujovics

Mezey György vezetőedző értékelte a látottakat a vidi.hu-n.

„Ez a meccs remek tükörképe a jelenlegi helyzetünknek. Az első félidőben parádés játékot mutattunk, közel tucatnyi gólhelyzettel. Kritika amiatt érheti a csapatot, hogy ezek közül egyet sem tudott gólra váltani. Hozzáteszem, a pálya sajnos nagyon göröngyös volt, s én ebben látom a pontatlanság legfőbb okát, de el kell ismernem, hogy mind a támadásban, mind pedig a védekezésben szinte hibátlanul játszottunk. A második félidő ma is azt mutatta, amit az eddigi mérkőzések: ha kicsit összekeverem a csapatot, hogy játéklehetőséget adjak mindenkinek, máris akadozottabb a játék, bár így is volt helyzetünk. A Xerez gyors, jó együttes, nem véletlenül vannak versenyben a feljutásért. Összességében elégedett vagyok, jó zárása volt ez a mérkőzés az edzőtábornak. A győzelem talán szebb lett volna, de ennek nincs jelentősége.”

Az edzőtáborozás zárásával a csapat középpályása, Polonkai Attila adott videóinterjút tapasztalatairól.