Vasas

Gyors vagyok, de nem robotolós típus - Rezes

megosztom

"Azt gondolom, gyors vagyok, viszonylag labdabiztos, és mindkét lábamat tudom használni" - jellemezte az erösségeit a Vasas új középpályása.

VasasRezes László télen szerződött Debrecenből a Vasasba, méghozzá fél évre kölcsönben. A játékos a klub honlapján beszélt erényeiről, hibáiról és arról, hogy mit vár a feléves budapesti kitérőről.

„Azt gondolom, gyors vagyok, viszonylag labdabiztos, és mindkét lábamat tudom használni. Úgy vélem annak idején ezekkel a tulajdonságaimmal tűntem ki a kortársaim közül, no meg azzal, hogy elég sok gólt rúgtam. Nem vagyok az a kifejezett robotolós típus, de természetesen elfogadom, hogy a mai labdarúgásban alapkövetelmény a sok futás” – mondta őszintén a labdarúgó.

Felvetődik a kérdés, nem éli-e meg csalódásként azt, hogy távoznia kellett a címvédőtől.

Egyáltalán nem. Egyrészt remélem, hogy ez csak ideiglenes búcsú, másrészt a karrierem szempontjából fontos, hogy rendszeres játéklehetőséghez jussak. A Vasas vezetőedzője Komjáti András tudom, számít rám, azt pedig teljesen normális dolognak tartom, hogy a csapatba kerülésért meg kell majd harcolnom. Mindenesetre állok a kihívás elé” – tette hozzá a 23 éves futballista.

Rezes nem érzi magát idegennek a Vasasban, korábban is jól ismerte a fővárosi klubot.

"Mivel az NB I-es bajnokságot figyelemmel követem, teljes mértékben képben voltam a csapattal kapcsolatban. Azt is tudtam, hogy Illovszky Rudolf akiről a stadiont is elnevezték a klub legendás személyisége, de ismerem Mészöly Kálmán, Farkas János vagy Várady Béla nevét is. Nagy hagyományokkal bíró klubhoz kerültem, szeretném ebben a fél évben teljes erőmmel segíteni a Vasast" - jelentette ki a középpályás.

megosztom