DVSC-TEVA

Láttam hibákat, de nagyon elégedett vagyok - Scasny

megosztom

Zdenek Scasny úgy gondolja, hogy a Mladá Boleslav nem igazán tudott mit kezdeni a magyar bajnokság címvédőjével, ezért összességében nagyon elégedett lehet.

DVSCA DVSC-TEVA csapata 2-1-re legyőzte a cseh élvonalban szereplő Mladá Boleslav csapatát felkészülési mérkőzésen. A színvonalas találkozó után Zdenek Scasny, a debreceniek vezetőedzője boldogan értékelt.

- Nagyon elégedett vagyok, és nem azért, mert nyertünk 2-1-re, hanem mert az ellenfélnek nem nagyon volt helyzete, ha mégis, akkor a mi hibánkból, de ez érthető, mert idén először játszottunk füves pályán mérkőzést – nyilatkozott a cseh szakember a dvsc.hu-nak. - Kicsit fáradtak a srácok, ugyanis nagyon sokat edzünk, és ilyenkor könnyebben becsúszik egy-egy taktikai hiba. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, azok a kombinációkat, amelyeket gyakoroltunk, remekül megvalósította a csapat. Aztán negyedóra után egy kicsit visszavettünk, és ránk jött a Mladá Boleslav, de végig szervezetten játszottunk, ellenfelünk nem igazán tudott mit kezdeni velünk. Az egész meccsről elmondhatom, hogy sok helyzetünk volt, a játékosok beleadták a szívüket, küzdöttek, hajtottak, és bár hibákat láttam, de összességében nagyon elégedett vagyok.

megosztom