Átigazolás

Varga József Szalai Ádám csapattársa lehet

800 ezer eurót fizetne a középpályásért a Mainz

A svájci 4-4-2.com sportoldal információi szerint a Mainz érdeklődik a Debrecen fiatal védekező középpályása, Varga József iránt. Szalai Ádám csapata állítólag 800 ezer eurót fizetne a játékosért, aki jelenleg Dubajban vesz részt a magyar válogatott Azerbajdzsán elleni barátságos meccsén.

Varga József felkeltette a Mainz játékosmegfigyelőinek érdeklődését - írja a 4-4-2.com internetes oldal. A Szalai Ádámot is foglalkoztató Bundesliga-klub állítólag 800 ezer eurót fizetne a debreceni középpályásért.

Varga József a Debrecen egyik edzésén

A 22 éves Varga az Olasz Focisuli neveltje, és 2008-ban mutatkozott be a DVSC felnőttcsapatában. Azóta kétszeres bajnok, egyszeres kupagyőztes lett, ott volt a csapattal 2009 őszén a Bajnokok Ligájában illetve egy évvel később az Európa Ligában. Háromszor pályára léphetett a nagyválogatottban is, jelenleg is épp Dubajban tartózkodik, ahol a nemzeti együttes szerdán kora este Azerbajdzsánnal csap össze. Szakemberek a magyar foci egyik legnagyobb tehetségének tartják, a szurkolók elismerését pedig gyorsan kivívta hozzáállásával és fáradhatatlan robotolásával.