Arsenal

Wilshere beszólt a bírónak, de megúszta büntetés nélkül

Az Arsenal középpályása, Jack Wilshere szerint Kevin Nolant is ki kellett volna állítani a Newcastle-Arsenal összecsapáson.

Wilshere cselez - Fotó: AFP

Hangos utóélete van a Newcastle-Arsenal Premier League mérkőzésnek, amelyen a vendégek már 4-0-ra is vezettek, azonban a játékvezető kiállította tőlük Diaby-t, és a Szarkák óriási hajrával egyenlíteni tudtak. Jack Wilshere-nek sem volt könnyű lenyelni ezt, de megúszta az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) büntetését, miután Twitter oldalán nyíltan kritizálta a szombati mérkőzés játékvezetőjét. Az Ágyúsok középpályása azon dühödött fel, hogy csapattársa Diaby piros lapot kapott, amivel a játékvezető szerinte elrontotta a mérkőzést.

„Nem volt következetes a játékvezető, ezzel „megölte” a játékot. Ha Diaby-nak menni kellett, akkor Nolant is ki kellett volna állítani, amikor a kapusunkkal találkozott. Mi volt a különbség a két szituáció között?” - tette fel a kérdést Wilshere.

A futballistát, aki jelenleg az angol válogatott tagjaként a Dánia elleni összecsapásra készül, nem büntette meg tettéért az FA. Ez azért is érdekes, mert Ryan Babelnek, a Liverpool játékosának 10.000 fontot kellett fizetnie, amikor az egyik posztjában Howard Webbet Manchester United mezben tüntette fel, miután 1-0-ra kikaptak az Old Traffordon.