KTE-Ereco

Gyagya szerint a szlovénok rúgtak mint a ló

A KTE-Ereco védője szerint nagyon agresszív volt a szlovén NK Domzale csapata, de a kecskeméti játékosok is felvették a kesztyűt.

KTEA Horvátországban edzőtáborozó KTE-Ereco csapata 0-0-s döntetlent játszott a szlovén bajnokság egyik élcsapata, az NK Domzale ellen. Erről, és az edzőtáborban zajló eseményekről írt Gyagya Attila, az együttes védője a delmagyar.hu-n vezetett blogjában.

"A szokásos reggeli keltéssel kezdődött a nap. Ez a fiatalokra van bízva, úgy hogy a megbeszélt időpontban minden szoba ajtaján bekopognak. Ez nem mindig esik jól, annál jobban a jól bevált reggelik. Ez az esti, barátnőmmel való beszélgetés mellett a kedvenc napi programom. 10 órakor a mester tartott egy egyórás egyéni értékelést az elmúlt héten végzett munkáról, majd jött egy gyors ebéd, aminek meglehetősen visszafogottnak kellett lennie, lévén fél 3-kor meccset játszottunk. A mérkőzés helyszíne Novigradtól mintegy 20 kilométerre volt, ahol a szlovén élvonal 2. helyezettje várt ránk. A meccsről annyit, hogy nagyon agresszív volt az ellenfél, focista nyelven mondhatnám úgy is, hogy rúgtak mint a ló! Mi is felvettük azért a kesztyűt, ezért bizony néha összetűzésbe is kerültünk az ellenfél játékosaival. A meccsen nem született gól, de az az igazság, hogy sokkal közelebb álltunk a győzelemhez, mint riválisunk. Sajnos ezúttal kimaradt minden helyzetünk. A találkozó után egyik kedves szponzorunk meghívott bennünket vacsorázni egy közeli vendéglőbe, majd visszabuszoztunk a szállodába. Jött a kötelező wellness, majd a jól megérdemelt pihenő!"