AC Milan

Elkezdtem ünnepelni Ibra kapufájánál - Antonini

Luca Antonini szerint a Milan minden meccsén jól játszik, sok helyzetet dolgoz ki, de néha egyéni hibák okozzák a pontvesztéseket.

Antonini a Lazio ellen - Fotó: AFP

Tegnap gól nélküli döntetlent játszott egymással a Milan és a Lazio csapata. Luca Antonini, a milánóiak szélsője feldúltan nyilatkozott a két súlyos sérülést és két kapufát hozó találkozóról.

„Én már elkezdtem ünnepelni, amikor Ibra eltalálta a kapufát, azt hittem bent van a labda. Jól játszottunk, sok lehetőségünk volt, irányítottuk a játékot. Lőnünk kellett volna egy gólt, és akkor a játék is nyíltabb lett volna. Az ellenfél csatára két játékosunknak is sérülést okozott, de a játékvezető nem látott semmit. Bonera és Legrottaglie is fejsérülést szenvedett, utóbbi sérülése veszélyesebb. Úgy gondolom Bonera tud majd játszani a vasárnapi bajnokinkon. Szorult helyzetben vagyunk, nekünk játékosoknak kell kitömködnünk a hézagokat” – fogalmazott a 28 esztendős futballista.

Az olasz játékos nem idegeskedik a Milan egyre sűrűsödő pontvesztései miatt, szerinte csapata kivétel nélkül mindig jól játszik.

„Minden meccsünkön jól játszottunk, sok helyzetet dolgoztunk ki, de szerencsétlenségünkre kihagytuk őket. Nem emlékszem, hogy a Lazio egyáltalán kapura lőtt volna. Abban sem látok problémát, hogy korábban kikaptunk a Romától és a Juventustól. Ez két különös mérkőzés volt, amiket egyéni hibák döntöttek el, míg a Lazio ellen könnyedén nyerhettünk volna” – emlékezett vissza a Milan két korábbi vereségére a védő.

Ibrahimovic dupla kapufája