Szolnoki MÁV

Fitossal megállapodtak, U19-es Eb-bronzérmest tesztelnek

Szolnokon Zsolnai Róbert és Fitos László mellett a szerb Boris Milicsiccsel, Branislav Vukomanoviccsel, Milos Jokiccsal és a montenegrói Nenad Djuroviccsal is megállapodtak.

MÁVA Szolnoki MÁV csapatánál komolyan gondolják a bentmaradást, ezért hat új labdarúgóval is megállpodtak már, akik a tavaszi szezonban a sereghajtónál folytatják.

- Az már korábban eldőlt, hogy az ex-honvédos Zsolnai Róbert nálunk folytatja pályafutását a tavasszal – nyilatkozta Tóth Dénes, a MÁV FC klubigazgatója a szoljon.hu-nak. - Végre a Ferencvárossal is sikerült dűlőre jutnunk Fitos László ügyében, a tehetséges fiatal a szezon végéig, kölcsönben nálunk szerepel. Számtalan külföldi labdarúgót teszteltünk az elmúlt hetekben, s közülük négy nyújtott olyan teljesítményt, hogy szerződést kínáljunk nekik. A tárgyalások hétfőn befejeződtek, ezek szerint a szerb Boris Milicic, Branislav Vukomanovic és Milos Jokic, valamint a montenegrói Nenad Djurovic az elkövetkezendő fél évben a MÁV FC-t erősíti. Rajtuk kívül a Debrecen és a Ferencváros szerda estére ígért választ arra, hogy kölcsönadja-e számunkra az általunk kinézett két-két játékost.

Két szerb játékos, a kapus Goran Labus és a csatár Dragan Galic már nincs a Tiszaligetben, ellenben az U19-es válogatottal Eb-bronzérmet szerzett Szabó Lászlót tovább tesztelik a szakvezetők.