MLSZ

A Kecskemét 4.29 milliót fizet Urbányinak

megosztom

A KTE-Ereco és Urbányi István pénzügyi vitája véget ért az MLSZ határozatával, amely szerint a klubnak 4.29 millió forintot kell fizetnie a szakembernek.

KTEA KTE-Ereco és Urbányi István vitája lezárult, a klubnak 4.2 milliót kell fizetnie a szakembernek az MLSZ fellebviteli bizottsága határozata alapján.
A Personal Best Bt. egyik tulajdonosának Urbányi Istvánnak, azóta van pénzügyi vitája a lila-fehér klubbal, mióta ősszel távozott annak kispadjáról. Íme az mlsz.hu-n olvasható határozat.

Az MLSZ fellebbviteli bizottsága 02/2011 (2011.01.31). sz. határozatában, a Fegyelmi Bizottság I-77/2010-11. számú (3992/2010. iktatószámú levélben kiküldött) határozatával szembeni fellebbezési eljárásban a Fegyelmi Bizottság határozatát helyben hagyja, azzal, hogy a Kecskeméti TE Labdarúgó Kft. sportszervezetnek a Personal Best Bt-vel szemben fennálló 4 290 000 Ft összegű tartozását a határozat közlésétől számított 15 napon belül kell a Personal Best részére megfizetni. Jelen határozat ellen további fellebbezésnek helye nincs. Az eredménytelen fellebbezés díját a bizottság visszatartja.

A határozat ellen további fellebbezésnek helye nincs.

megosztom