Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokság

Keneseiék győzelemre törnek a döntőben

Tíz éve járja a különféle teremtornákat egy baráti társasággal Kenesei Krisztián, aki Debrecenben is győzelemre tör a Terembajnokság vasárnapi döntőjén.

HaladásKenesei Krisztián komoly teremspecialistának számít, legutóbb éppen Debrecenben a 10. Real Team Kupán lett harmadik a csapatával, és hét góllal járult hozzá a bronzéremhez. Most a Haladás tagjaként tér vissza a civis városba, reményei szerint még nagyobb sikerrel.

„A mesterrel, Aczél Zoltánnal éppen a minap beszélgettünk arról, hogy én szinte már ismerősként megyek a Főnix Csarnokba - mondta viccesen Kenesei Krisztián a vasnepe.hu-nak. - Tíz éve járjuk ugyanis a különféle teremtornákat egy baráti társasággal, Debrecenben minden évben pályára lépünk, három éve például mi nyertünk. Impozáns létesítmény a Főnix Csarnok, ahol félelmetes a légkör, mivel a környék vevő a jó focira, decemberben például 4-5 ezer néző szurkolta végig a tornát, és valószínűleg most is telt ház vár ránk. Én kifejezetten szeretek teremben futballozni, de ez szerencsére jó néhány szombathelyi csapattársamról is elmondhatom - egészen jó kis csapatunk van. Nem akarok nagy szavakat használni, de nyerni szeretnék vasárnap. Ha már idáig eljutottunk, és átutazzuk a fél országot, akkor igenis a végső győzelemre kell törekednünk. Természetesen jól tudom, hogy erős a mezőny, de egy éremnél azért semmiképpen sem adnám alább. Kíváncsian és bizakodva várom a finálét.