Győri ETO

Csapatnyi játékos nem áll Pintér Attila rendelkezésére

A 10-szeres kongói válogatott Christopher Oualembo érkezett a csapathoz, aki többek között a Paris SG és a Levante színeiben is szerepelt korábban.

GyőrA Győri ETO FC új szerzeménye, a horvát Vedran Niksics tegnap megérkezett a zöld-fehér csapathoz, és vasárnap Törökországba utazik a többiekkel együtt.

Nincs irigylésre méltó helyzetben Pintér Attila vezetőedző, mert a csapatból rengetegen betegséggel és sérüléssel bajlódnak. Völgyi Dániel, Lazar Stanisic és Koltai Tamás belázasodott, Fouad Bouguerra, George Ganugrava és Nikola Trajkovic is pedig kisebb sérüléssel bajlódik.
Rajtuk kívül hosszabb ideje sérült Mihai Nicorec, Szabó Ottó és Tokody Tibor is, Valentin Babics és Sánta András pedig könnyített edzésen vettek részt a héten. Nicolas Ceolin orrműtétje után otthon lábadozik.

A Kisalföld értesülései szerint újabb próbajátékos érkezett a csapathoz, a 10-szeres kongói válogatott Christopher Oualembo személyében. A 23 éves védő Franciaországban született, eddigi klubjai a Paris SG, a US Quevilly, a Levante és az AC Monza voltak.

A Győr szerződést hosszabbított egyik szerb kapusával, Aleksandar Radosavljeviccsel. A játékos 2013. december 31-ig szóló kontraktust írt alá.