Fulham

Mark Hughes Wright-Philipset vinné Gera helyére

Mark Hughes mindenképpen szeretné csapatában tudni az angol válogatott játékosát, Shaun Wright-Philipset még az átigazolási szezon lejárta előtt.

Mark Hughes a Fulham menedzsere - Fotó: AFP

A Fulham menedzsere már dolgozott együtt a villámgyors jobbszélsővel a Manchester Citynél, így nem csoda, hogy ragaszkodik hozzá. A 29 éves játékos átigazolását az nehezíti, hogy a Fulham nem tudja megadni azt az összeget, amennyit ő City-játékosként keres.

„Úgy tűnik, egyre több nehézség áll az utunkba, és a megszerzése nehezebbé és nehezebbé válik.”

Az angol válogatott játékosának leigazolása azért is érdekes, mert Hughes ugyanazon a poszton számítana rá (jobbszélsőként), ahol a magyar Gera Zoltánt is játszatja, már amikor lehetőséget ad neki. Nem csoda, ha a magyar válogatott csapatkapitánya nem érzi a bizalmat, és mindenképpen távozni szeretne a Fulhamtől.

Hughes egy sikeres üzletet már elkönyvelhet a télen, a Fulham az idény végéig kölcsönvette a Chelsea fiatal támadóját, Gael Kakutát.

„Ő egy kiemelkedő fiatal tehetség, boldogok vagyunk, hogy sikerült a klubhoz csábítanunk. Remek technikai képességei vannak, és a kezdősebessége is kiemelkedő, ennek köszönhetően több poszton is megállja a helyét.”

A walesi menedzser ugyanakkor nem mondott le arról, hogy még az átigazolási szezon hétfői lejárta előtt játékosokat igazoljon.

„Keresünk és nézelődünk, habár már közeledik az átigazolási szezon vége. Megvan a csapatunk, de vannak olyan játékosok, akik még a segítségünkre lehetnek.”

A skót menedzser a szerdai Liverpool elleni mérkőzés után még inkább sürgetőbbnek érezheti az igazolásokat, mert kifejezetten letörten nyilatkozott az 1-0-s vereséget követően.

„A Liverpool pályáján idegenben is kontrolláltuk a játékot, messze mi voltunk a dominánsabb csapat. Szerencsétlen gólt kaptunk, kifejezetten csalódott vagyok, többet érdemeltünk volna.”