Edzőmérkőzés

Az NB II-es ligaválogatott kikapott az azeri olimpiai csapattól

Címkék:
megosztom

A fordulás után szerzett két gyors góllal nyert az azeri olimpiai válogatott a magyar NB II-es ligacsapat ellen.

MLSZA Ness Hungary NB II-es ligaválogatott lejátszotta törökországi edzőtáborozása alatti első felkészülési mérkőzését az azerbajdzsáni olimpiai válogatott ellen. Az mlsz.hu beszámolója szerint Pákoliczék az első félidőben lényegesen jobban játszottak ellenfelüknél, mezőnyfölényük azonban kihasználatlan maradt. A fordulás után két gyors gólt szerzett az ellenfél, a folytatásban pedig a ligaválogatott csak futott az eredmény után, de nem sikerült szépítenie.

„A mérkőzés nagy részében mezőnyfölényben játszottunk, helyzeteink alapján már az első félidőben el kellett volna döntenünk a találkozót. A második félidő elején két potya ízű góllal lényegében saját magunkat vertük meg. Lehetőségeink ugyan a folytatásban is adódtak, de ezúttal semmi sem jött be, már nem tudtuk elkerülni a vereséget” - nyilatkozta Pető Tamás, a ligaválogatott szakvezetője.


Magyarország - Azerbajdzsán 0-2 (0-0)

NB II-es ligaválogatott összeállítása:

Somodi Bence - Pothárn Szabolcs, Burucz Barna, Tóth Imre (Nagy Tamás, 65), Éles Szilárd - Domokos Bálint, Frőhlich Roland (Szabó Péter, 75.), Gulyás Máté, Nagy Olivér (Wittrédi Dávid, 60.), Bene Attila (Gyurcsó Ádám, 60.), Pákolicz Dávid


A ligaválogatott péntek délután a Mönchengladbach második csapatával mérkőzik meg.

megosztom