NB II

A Fraditól elküldött légióst tesztelnek Diósgyőrben

Címkék:

Bogáti Péterre és Bárkányi Balázsra sem tart igényt a szakmai stáb, viszont újabb három próbajátékos érkezett a diósgyőri együtteshez.

DVTKHárom újabb próbajátékos érkezett Diósgyőrbe a dvtk.eu tájékoztatása szerint. Ivan Labrado, Azur Velagić és Marjan Cvetković pénteken már a Bőcs elleni edzőmérkőzésen is bizonyíthat.

A spanyol Ivan Labrado neve ismerős lehet a honi futballt ismerők számára, a 23 éves szélső ugyanis az őszi szezont a Ferencvárosnál töltötte, de ott nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, ezért télen szerződést bontottak vele.

A 20 éves Azur Velagić a bosznia-hercegovinai utánpótlás válogatott játékos német útlevéllel is rendelkezik. A 188 cm magas védekező középpályás a Bayern München nevelése, legutóbb az FK Olimpic Sarejevo csapatában játszott.

Marjan Cvetković 1988.09.30-án született és Szerbiából érkezett. A 186 cm magas védő ősszel az FK Senta együttesében játszott.

Azonban nem csak érkeztek, hanem távoztak is próbajátékosok a csapattól. Bogáti Péter egyelőre visszatért a Ferencvároshoz, és Bárkányi Balázsra sem tart igényt a diósgyőri szakmai stáb.