DVSC-TEVA

Salami és Simics esélyes a szerződésre

Marko Simicsnek és Eugene Salaminak jó esélye van arra, hogy a tavaszi idényben a címvédő DVSC-TEVA csatársorát erősítsék.

DVSCAhogy arról beszámoltunk korábban, a DVSC-TEVA csapata 4-2-es vereséget szenvedett az FC Bihortól. Az öt pályára lépő próbajátékosból háromnak, Patrick Kalambaynak, Jhonnes Marques de Souzának és a középpályás Paulo da Silvának nincs sok esélye a szerződésre. A két támadó, a nigériai Salami és a horvát Simics viszont a DVSC játékosa lehet.

„Salami nagyon jó felépítésű, harcos típusú támadó. A 16-oson belül rendkívül veszélyes és gólérzékeny. Simics ma kevesebbet mutatott, de látszik rajta, hogy technikás, képzett labdarúgó, aki meg tudja tartani a labdát és jól érkezik a kapu elé. A mai meccs, a havas, csúszós pálya miatt sajnos nem volt alkalmas arra, hogy többet tudjunk meg a két csatárjelöltünkről, de a körülményekhez képest most is jól mozogtak. Szeretném, ha maradnának még pár napig, mert úgy gondolom, fejlődőképes, jó labdarúgókról van szó, akik külön-külön, de akár együtt is erősíthetnék a DVSC-TEVA játékoskeretét” – nyilatkozta Zdenek Scasny vezetőedző a dehir.hu-nak.