Felkészülési mérkőzés

A Videoton legyőzte a Slovan Bratislavát - videó

A szerdai felkészülési mérkőzésen Sándor György góljával győzött a Videoton a szlovák Slovan Bratislava ellen. Dr. Mezey György szerint értékes játékkal sikerült felülmúlniuk az ellenfelüket.

VideotonA Videoton második felkészülési mérkőzését vívta szerda délután a Slovan Bratislava ellen. A mérkőzést Sándor György góljával nyerte az NB I listavezetője, a játékosok teljesítményével dr. Mezey György is elégedett volt.

Kitűnően mozogtak a játékosok, látszott, hogy - a jelen állapotukhoz képest – igyekeztek mindent megtenni. Az első félidőben pályára lépők egységesebb csapatot alkottak, s ennek megfelelően olajozottabb volt a játék is. A második félidei összeállításnál inkább azt vettem figyelembe, kinek mennyi játékidőre van szüksége, így kicsit összekavart csapat játszott. Úgy gondolom, értékes játékkal győztünk” – nyilatkozta dr. Mezey György a vidi.hu-nak.

Videoton – Slovan Bratislava 1-0

I félidő: Bozsovics – Lázár, Lipták, Vaskó, Hidvégi – Farkas, Elek, Sándor, Szakály, Nagy – Alves
II. félidő Bozsovics – Lázár (Hidvégi), Milanovics, Vaskó, Andics – Gosztonyi (Vujovics), Djordjic, Farkas (Szolnoki), Vasziljevics – Lencse

Gólszerző: Sándor György (32.)