Lombard Pápa

Takács szerint az edzőtábor összekovácsolta a csapatot

Takács Péter tudja, még az elején tartanak a felkészülésnek, de reméli, hogy a csapat a bajnokságra és a kupamérkőzésre már belelendül.

Lombard PápaA Borsodi Labdarúgó Teremtorna szegedi selejtezője után – akárcsak a Ferencváros – Erdélybe utazott a Lombard Pápa. A célpont a székelyföldi Zeteváralja volt, ahol megfelelő körülmények között készülhettek Véber György játékosai.

„Nagyon jót tett nekünk ez az edzőtábor. Úgy érzem ez az egy hét még jobban összekovácsolta a csapatot. Igazából a két futóedzés volt az, ami keményebbnek mondható, de emellett főleg labdás gyakorlatokat csináltunk. A vendéglátóink és az ottani emberek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Egy kirándulásra is elvittek, amelyen egy sóbányát is megtekinthettünk" – mesélt a csapat játékosa, Takács Péter a naplo-online.hu-nak

Szombaton az együttes Pozsonyba utazott, ahol edzőmérkőzésen 2-0 arányban alulmaradt a Slovan Bratislava csapatával szemben.

„Egy nagyon erős csapat ellen játszottunk, véleményem szerint nincs szégyenkezni valónk az eredmény miatt. Még az elején tartunk a felkészülésnek, senki sincs csúcsformában, de reméljük, a bajnokságra és a kupamérkőzésre már mindenki belelendül” – jegyezte meg az U-20-as válogatottal világbajnoki bronzérmet nyerő védő.