Forma-1

Weber lenne Vettel menedzsere

Willi Weber, aki korábban Michael Schumacher, Ralf Schumacher és Nico Hülkenberg menedzsere is volt ezúttal Sebastian Vettelt szeretné istápolni.

Willi Weber szerWilli Weber durcás - Fotó:AFPetne Sebastian Vettel menedzsere lenni. Korábban Bernie Ecclestone, a Forma-1-es cirkusz mindenható ura is viccelődött azon, hogy ő lesz a 23 éves német ügynöke, de a Regensburgban született német komolyan is gondolta ezt. A Forma-1 legfiatalabb világbajnoka ugyanis az egyetlen a pilóták közül, aki nem rendelkezik saját menedzserrel, hanem maga intézi ügyeit. Ezen az állapoton szeretne változtatni Michael Schumacher korábbi ügynöke, aki úgy véli, többet is ki lehetne hozni Vettel sikereiből. Weber nem is szégyenlősködött, a német Auto Motor und Sport hasábjain ajánlotta fel szolgálatait. A kérdés úgy hangzott, hogy a jelenlegi három top pilóta, Fernando Alonso, Lewis Hamilton és Sebastian Vettel közül melyiknek intézné legszívesebben az ügyeit.

„Természetesen Vettel lenne az, most nagyobb szüksége van egy menedzserre mint bármikor máskor volt, mert el kell adnia a sikereit. Ez mind a pénzről szól, és arról, hogy mennyit tud keresni versenyzői fizetésén kívül” – jegyezte meg Michael Schumacher felfedezője.