Átigazolás

Csordás a volt Fradi-vezér segítségével került Siófokra

Tóth Balázs Piller József helyére érkezett a Balaton-partra, míg Ivancsics helyén a Berki Krisztián által menedzselt Csordás Csaba játszhat.

Csordás Csaba újra Siófokon - Banczik Róbert-baon.huAhogy arról korábban beszámoltunk, Csordás Csaba visszatér egykori állomáshelyére, Siófokra. A tranzakcióban az a Berki Krisztián segédkezett, aki nyáron távozott a Ferencváros vezérigazgatói posztjáról.

„Az ügynökségem, a BKAG Sports Agency keresett meg a Siófok ajánlatával, mely hírt nagy örömmel fogadtam. Örülök, hogy visszatérhetek korábbi sikereim helyszínére! Kellemes emlékek kötnek Siófokhoz, mindig is szerettem a családias környezetet és a légkört, ami a klubot körülveszi. Minden erőmmel azon leszek, hogy segítséget nyújtsak a csapatnak és a jelenleginél előkelőbb helyezést érjünk el. Szeretném megköszönni a segítségét a BFC Siófok vezetésének, a BKAG Sports Agency munkatársainak és Berki Krisztián barátomnak személyesen, hogy ilyen gyorsan és hatékonyan intézték a klubváltásomat” - jelentette ki a 225 NBI-es meccsén 45 gólt szerző játékos a Siófok honlapján.