Zalaegerszeg

Csank a középpályán teremtene versenyhelyzetet

A ZTE a terveknek megfelelően készül a tavaszi idényre, Csank János keret futással kombinált kondicionáló tréningeken fárasztja játékosait.

ZTESzombaton játssza első felkészülés mérkőzését a Zalaegerszeg a Balatonlelle ellen. Csank János a Zalai Hírlapnak nyilatkozott a felkészülés eddigi tapasztalatairól, valamint a játékosok érkezéséről és távozásáról is.

„Eddig nem akad semmiféle gond, az időjárás sem szólt közbe, úgyhogy a terveknek megfelelően haladunk. Heti három alkalommal vesz részt a keret futással kombinált kondicionáló tréningen - persze a labdás edzések mellett” – mondta az egykor szövetségi kapitány.

Az a kérdés is felmerült, hogy a próbajátékosok milyen szisztéma szerint érkeznek a csapathoz.

„Keresni nem szoktunk, de megnézünk minden olyan játékost, akit csak lehet. A védelem rendben van, a középpályán szeretnénk még versenyhelyzetet teremteni, és a továbbra is sérült Pavicsevics pótlására egy erőcsatár is elkelne. Kapusokat is tesztelünk, nem mintha bármiféle gond lenne Vlaszák Gézával, de a kora miatt gondolni kell a jövőre. Jöhetnek még fiatal labdarúgók is, ezért mondom, ha találunk megfelelő játékosokat, elgondolkodunk a lehetőségeken” – fogalmazott a rutinos szakember.