Felkészülési mérkőzés

A Vasasban Ferenczi négyet vágott, de Komjáti nem elégedett

Komjáti András szerint lassan reagáltak a játékosai, ami a fáradtsággal függhet össze, de így is sok lehetőséget alakítottak ki.

VasasA Vasas gyakorlatilag végigtámadta a Bőcs elleni mérkőzést, és gólzáporos győzelmet aratott az NB II Keleti csoportjában szereplő ellenfelével szemben.

Komjáti András a Vasas hivatalos oldalán értékelte a találkozót.

"Nem vagyok túlságosan elégedett a látottakkal, hiszen a futball olyan játék amelyikben futni is kell, ez pedig ma nem nagyon akaródzott a futballisták többségének. A mérkőzés egyes szakaszaiban azt hittem egy öregfiúkmeccset nézek, olyan kényelmes volt a tempó, és erre még az eltelt hét kemény edzésmunkája sem magyarázat.
Így is sok lehetőséget kialakítottunk, de ezek egy részében lassan reagáltak a játékosok, ami viszont biztosan összefügg a fáradtsággal. Mindenesetre a helyzetkihasználást az edzések mellett ezeken a találkozókon lehet begyakorolni, és ez csak teljes koncentrációval megy. A középpályán vannak hiányposztjaink, Balog Zsoltot ezért próbáltam ki ezen a helyen, sajnos gyomorpanaszok miatt le kellett cserélnem idő előtt, így ebben a kérdésben nem sok mindenre kaptam választ."

Vasas - Bőcs KSC 6:0 (4:0)

Mészöly Kálmán pálya 250 néző

Vasas: Végh (Tulipán 46.) – Polényi, Gáspár (Mileusnic, 46.) Arnaut, Katona – Balog (Pavicevic, 32.), Németh N., Dobric (Kovács G., 46.), Arsic – Beliczky, Ferenczi (Csoór, 59.)

Gólszerzők: Ferenczi 4 (egyet 11-esből), Balog, Csoór