Újpest

Kifogástalan körülmények között készülhetünk - Mészöly Géza

A lila-fehérek új csapatkapitányát nem a szokásos módon a játékosok, hanem a vezetőség tagjai fogják megválasztani pár napon belül.

UTEMészöly Géza, az Újpest vezetőedzője elégedett a csapat soproni edzőtáborával, és elégedett futballistái hozzáállásával. Csütörtökön Barczi Dávid, Pollák Zoltán és Simek Péter sem edzett együtt a csapattal kisebb sérülés miatt, de közülük Simek játszhat pénteken a Haladás ellen.

„Kifogástalan körülmények között tudunk készülni, nagyon fontos ilyenkor is a megfelelő táplálkozás, ezért is emelném ki az ételek minőségét, de fontos, hogy a közelben rendelkezésünkre áll a soproni pálya, valamint a szálloda melletti erdő is, hogy edzeni tudjunk. Ezekben a napokban kapták meg a „csúcsterhelést” a játékosok, ezért is kell még jobban koncentrálniuk pénteken Haladás ellen, hiszen emiatt valószínűleg fáradtabban lépnek majd pályára, mint egyébként szoktak. Elégedett vagyok mindenkinek a hozzáállásával és edzésmunkájával is, amiért jöttünk, azt meg tudtuk valósítani eddig. Csütörtökön a reggeli futás után Ausztriában edzettünk műfüvön már a pénteki meccsre készülve, amely előtt azért még reggel egy futóprogram vár a labdarúgóinkra” – nyilatkozta Mészöly Géza az ujpestfc.hu-n.

Miután Tisza Tibortól a klub vezetősége elvette a kapitányi karszalagot, új játékos lesz a lila-fehérek csapatkapitánya tavasszal. Őt nem a megszokott módon, a játékosok fogják megválasztani, hanem a vezetőség nevezi ki majd ki néhány napon belül.