Átigazolási hírek percről percre

Forlán 14 millióért mehet a Juventusba, a Puskás-díj nyertese Dortmundban?

Átigazolási hírek, pletykák, lapinformációk itthonról és külföldről egyaránt. Amiről a futball világában beszélnek.

00:00 Jose Fuentes, Luis Fabiano ügynöke kijelentette, a korábban több klubbal is hírbe hozott brazil játékosnak jelenleg nincs ajánlata sem Angliából, sem Olaszországból. A támadó nem is szeretné elhagyni a Sevillát.

23:35 A Bola című portugál lap szerint a Tottenham Hotspur mindent megtesz Hulk megszerzéséért. A Porto viszont a brazil támadójáért hajmeresztő összeget, 35 millió eurót kér.

23:20 - Michel Bastos, a Lyon középpályása iránt a Milan és a Juventus is érdeklődik. Ezt a brazil játékos ügynöke jelentette be az olasz sajtónak.

22:55 - A Fiorentina középpályása, Gaetano D'Agostino kijelentette, hogy nem akarja elhagyni csapatát, és karrierje végéig Firenzében akar maradni. A kérdés azért merült fel, mert a Genoa érdeklődik a 28 éves játékos iránt.

22:26 - Adrian Mutut, a Fiorentine balhés játékosát a Cesena csábítja, de könnyen megeshet, hogy elhagyja Olaszországot, és az ukrán Shakhtar Donetskben köt ki.

22:02 - Sulley Muntari ügynöke, Fabien Piveteau és Inter képviselői találkozni fognak, hogy megvitassák a játékos jövőjét a klubnál. Ha Milánóban nem ragaszkodnak hozzá, a Sunderlandbe igazolhat.

21:45 - Olasz lapértesülések szerint Andrea Barzagli egyre közelebb áll ahhoz, hogy a Juventus játékosa legyen. A 30 éves védő a Vfl Wolfsburg csapatát hagyhatja ott a torinóiak kedvéért.

21:29 - A Sky Sport értesülései szerint a Sampdoria elutasította a Milan 2.7 millió eurós ajánlatát, amit Reto Zieglerért tettek. A svájcit távozása esetén a héten odaigazoló Laczkó Zsolt pótolta volna, így viszont a magyar játékosnak meg kell küzdenie a posztért Zieglerrel.

21.00 - Miután Sergio Ramos esetleges távozásáról lehetett hallani a Madridban, egyből jelentkeztek csapatok a Real világbajnok védőjéért. A legélénkebben állítólag az Arsenal és a Manchester United érdeklődik a futballista iránt.

20:10 - Hamit Altintop, a Puskás Ferenc-díj 2010-es nyertese a Borussia Dortmundban köthet ki. A török játékost három éves szerződéssel próbálja a Bundesliga listavezetője magához édesgetni.

19:50 - A Tuttomercatoweb szerint a Genoa le szeretné igazolni Abdoulay Konkót, a Sevilla játékosát. Érdekesség, hogy a 25 éves francia védő három évvel ezelőtt már szerepelt Genovában.

19:39 - Kiss Zoltán a görög élvbonalbeli Panszerraikosznál folytatja pályafutását, miután nem hosszabbította meg szerződését a Debrecennel.

19.10 - Diego Forlán ügynöke, Da­niel Fabian Bolotnicoff szerdán találkozott a Juventus képviselőivel. A téma természetesen az Atletico Madrid támadójának Torinóba szerződése volt. A hírek három éves szerződésről, és évi 4.5 millió eurós fizetésről szólnak. Az átigazolási összeg 14 millió euró lehet.

19:08 - Az Arsenal 15 millió fontért elengedné Andrej Arsavint, a csapat orosz középpályását. A hírek szerint egykori csapata, a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit Szentpétervár vissza is várja őt.

18:50 - A Bayern München lejáró szerződésű játékosa, a holland Mark van Bommel felkeltette a Wolfsburg érdeklődését, amely lépéseket is tesz leigazolása ügyében.

18:45 - A Chelsea még a januári átigazolási időszakban meg akarja szerezni Joleon Lescottot, a Manchester City védőjét. A hírek szerint Roman Abramovics őrült összeget, 22 millió fontot sem sajnálna az angol válogatott labdarúgóért.

18:42 - Brit lapértesülések szerint a Tottenham Hotspur csapata 16.5 millió fontot adna Giuseppe Rossiért, a Villareal csatáráért.

18:01 - A több nagy csapat által is körüludvarolt "új Messi", az argentin Iturbe 3,5 millió euróért kerülne a Portóba.