Real Madrid

Sergio Ramos távozik a királyiaktól?

A mindig jól értesült olasz La Gazzetta dello Sport tudni véli, hogy Sergio Ramos, a Real Madrid Európa- és világbajnok jobbhátvádje elvágyódik a spanyol fővárosból, és nem kívánja meghosszabbítani szerződését.

Sergio Ramos a Real Madrid védője csókot dob a közönség felé. A lap szerint a távozás elsődleges oka, hogy Ramos összeveszett a csapat első számú csillagával, Cristiano Ronaldóval, valamint nem élvezi száz százalékban José Mourinho vezetőedző bizalmát.

Ha valós alapja van a pletykának, akkor minden bizonnyal sorban állnak majd a kérők a 24 éves, a királyiakkal kétszeres spanyol bajnok játékosért, akit posztján a világ egyik legjobbjának tartanak, és nemcsak jobb oldalon, hanem a védelem bármely pozíciójában világklasszis teljesítményre képes. Roman Abramovics, a Chelsea orosz tulajdonosa már 2010 nyarán bejelentkezett Ramosért, 40 millió eurót kínálva, de Florentino Pérez egyből visszautasította a megkeresését.

A feltételezés egyébként jelen pillanatban abszurdnak tűnik, Sergio Ramos az eddigi 19 bajnoki forduló alatt 15 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, a többi mérkőzést sérülés miatt hagyta ki, és ő Iker Casillas mögött a csapatkapitály-helyettes is.