Internazionale

Jó úton vagyunk, van esélyünk megnyerni a Serie A-t - Leonardo

Leonardo elégedett csapata teljesítményével, szerinte mindig hasonlóan kellene játszania az Internek, mint a Bologna ellen.

Leonardo elégedett-Fotó:afp

Tegnap az Inter magabiztos játékkal 4-1-re győzte le a Bolognát, így tovább zárkózott a tabella élmezőnyéhez. A vesztett pontokat tekintve az Inter már csak öt pontra van a listavezető Milantól. Nem csoda, hogy a kék-feketék vezetőedzője, Leonardo elégedett volt csapata játékával.

„Nagyon jól játszottunk, mindig így akarunk teljesíteni. Különösen örülök annak, hogy Samuel Eto’o és Diego Milito milyen remekül megértették egymást. Jó úton vagyunk, remélem, folytatjuk a pontgyűjtést, míg a csúcsra nem érünk. Nem gondolok az AC Milanra, első helyen állnak, ami elismerésre méltó, de az Internek megvan a lehetősége, hogy megnyerje a Serie A-t. Ezt pedig meg is akarjuk ragadni” – mondta az elmúlt szezonban még a Milan kispadján ülő brazil tréner.

Az Interrel kapcsolatos hír még, hogy a Leonardo által mellőzött védőt, Davide Santont a Genoa és a Sampdoria is szeretné megszerezni. Ezzel kapcsolatban a játékos ügynöke, Renzo Conratto nyilatkozott.

„Valóban van néhány klub, amely érdeklődik az ügyfelem iránt, de hivatalosan a kapcsolatot még nem vették fel a klubbal” – tette hozzá az olasz menedzser.