NB II

A DVTK-nál még az erőgyüjtésen van a hangsúly

Címkék:

Benczés Miklós a felkészülés alatt is próbál minden gyakorlatot labdával megoldani, de vannak olyanok, amiket nem lehet.

DVTKA DVTK-nak más célja nem lehet az NB II Keleti csoportjában, mint befogni a hét ponttal előttük álló listavezető Nyíregyházát. Ezért a diósgyőri klub mindent megtesz, Benczés Miklós vezetőedző vezetésével kemény edzésekkel készülnek a tavaszi szezonra.

„Az első hét fárasztó volt, de nagy alázattal, jól dolgoztak a játékosok. De ennek, a kondicionális felkészítésnek van most itt az ideje, az első héten taktikai jellegű dolgokat nem is gyakoroltunk. A jövő héten várhatóan megérkeznek azok a próbajátékosok, akiket - ha megfelelnek - be kell építeni a csapatba, így akkor kezdődik el a taktikai felkészülés, természetesen a tovább folytatódó fizikai felkészüléssel vegyítve. Az erőgyűjtésen volt a hangsúly. Amikor a műfüvön gyakoroltunk, az is az erőfejlesztésről szólt, mert próbálok mindent labdával megoldani. Persze vannak olyan gyakorlatok, amit nem lehet, ezt a békát egy profi labdarúgónak le kell nyelnie” - foglalta össze tapasztalatait a 41 esztendős szakember.